Op zondag 26 februari om 14.30 uur organiseren wij een speciaal concert in het Witte Kerkje, Kampstraat 8, 3741 AR in Baarn.
Het wordt een bijzondere middag. Uiteraard spelen wij voor jullie weer enkele van onze nieuwste ontdekkingen uit de Nederlandse cello-pianoliteratuur! Maar er is meer: omdat we binnenkort de vijfde cd in onze serie “Dutch Cello Sonatas” gaan opnemen, laten we jullie meekijken in onze keuken: hoe is het om een cd-opname voor te bereiden, wat komt er allemaal bij zo’n opname kijken, hoe dring je zo diep in die muziek door dat je het overtuigend op cd kunt zetten? Na het concert gaan we graag in gesprek met wie dat wil. En uiteraard worden jullie na afloop verwend met lekkere hapjes en drankjes!

Intussen is het natuurlijk ook zo, dat die vijfde, en ook de zesde, cd in de serie nog niet helemaal gefinancierd zijn. Dankzij de bijdragen van onze vrienden in 2011 zijn we een heel eind, en gelukkig hebben onlangs twee van onze vrienden ons een fantastisch aanbod gedaan: alles wat wij met fondsenwerving en andere activiteiten nu ‘binnen halen’, wordt door hen verdubbeld! Jullie begrijpen dat wij die kans graag optimaal willen benutten. Daarom zal er tijdens het concert een uniek ‘muziek-kunstobject’ geveild worden, dat gemaakt is door een zeer genereuze bevriende kunstenaar en dat alles te maken heeft met ons nieuwe project, Album, voor amateurcellisten en –pianisten.

Komt allen! Toegang is voor vrienden van Stichting Cellosonate Nederland gratis (als u nu nog even vriend wordt krijgt u trouwens een cd naar keus uit de serie Dutch Cello Sonatas gratis van ons opgestuurd!) en voor alle overigen 10 euro per persoon. Graag aanmelden via info@cellosonate.nl