Volgende week presenteren wij onze nieuwste cd met muziek van Dirk Schäfer, Henriëtte Bosmans en Gérard Hekking officiëel in Den Haag in de aula van de Koninklijke Bibliotheek.
De presentatie is op woensdag 7 september om 16.00. Wij zullen daar natuurlijk spelen, en niet alleen muziek van deze cd: we lichten ook vast een tipje van de sluier op van wat er op de volgende komt te staan! De cd bieden wij aan aan Frits Zwart, directeur van het Nederlands Muziek Instituut. Verder houden we onze vernieuwde website en digitale catalogus van Nederlandse muziek voor cello en piano ten doop en vertelt Frans meer over de bijzondere componist Dirk Schäfer.
Iedereen is van harte welkom om met ons te komen vieren dat ook deze cd er gekomen is! En na afloop is er een drankje natuurlijk. Als u komt, wordt u vriendelijk verzocht om zich voor deze presentatie aan te melden via info@nederlandsmuziekinstituut.nl of via 070 – 3140721. Wij hopen u allen daar te zien! En anders bij één van onze vele concerten, bijvoorbeeld op zondag 18 september tijdens het Leo Smit Festival in het Bethaniënklooster in Amsterdam.